ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να βγουν από το «πωλείται», επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα που περιλαμβάνονται στη λίστα των αποκρατικοποιήσεων, προγραμματίζει η κυβέρνηση.
Παρότι το κουβάρι των αποκρατικοποιήσεων παραμένει μπερδεμένο, σύμφωνα με τα ΝΕΑ.
Οχι μόνο επειδή κάποιες συναντούν εμπόδια από τους ίδιους τους εποπτεύοντες υπουργούς για να προχωρήσουν, αλλά επειδή είναι ακόμη ασαφές πόσες και τι είδους ιδιωτικοποιήσεις συνολικά θα γίνουν, πότε θα συσταθεί το νέο Ταμείο, ποιές επιχειρήσεις θα συμπεριλάβει, ποιές θα εξαιρεθούν, κ.ό.κ.
Την ώρα που κάποιες ιδιωτικοποιήσεις όπως του ΟΛΠ και των αεροδρομίων ταλαιπωρούνται από το «κατενάτσιο» υπουργών, άλλες όπως των ΕΛΠΕ, αποσύρονται εντελώς από τη λίστα, τουλάχιστον τη κυβερνητική.
«Δεν υφίσταται θέμα πώλησης των ΕΛΠΕ, ούτε τώρα, ούτε στο πλαίσιο του νέου Ταμείου των 50 δισ. ευρώ, αφού η επιχείρηση δεν πρόκειται να εισφερθεί σε αυτό για να αξιοποιηθεί. Το καθεστώς παραμένει ως έχει», διαμηνύουν στα «ΝΕΑ» κύκλοι του εποπτεύοντος υπουργού Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος την Τετάρτη συναντήθηκε με τη διοίκηση του ομίλου.
Η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί, και πως παρά τις υπουργικές εξαγγελίες, το ζήτημα ακόμη εκκρεμεί. Η κυβέρνηση δεν μπορεί από μόνη της να προχωρήσει σε μονομερείς κινήσεις, χωρίς να έχει πάρει το οk της τρόικας.























































