ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Κ. Καραμανλής: Οριστικό «όχι» για να παραστεί στο Συνέδριο της ΝΔ
Έχει το Ιράν «δελφίνια καμικάζι» με νάρκες; Τι απάντησε ο Πιτ Χέγκσεθ
BBC: Ο κόσμος παρακολουθεί μία επικίνδυνη ισορροπία τρόμου
Πρόεδρος ΚΕΕΕ Γιάννης Βουτσινάς: Λιγότερες ώρες εργασίας χωρίς παραγωγικότητα αυξάνουν το κόστος για τις ΜμΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέλος στη φοροδιαφυγή μέσω πλαστών ή εικονικών τιμολογίων βάζει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προωθώντας σχέδιο για την on- line διαβίβαση των φορολογικών δεδομένων.
Έτσι, σύμφωνα με το σχέδιο όλες οι συναλλαγές στο χονδρεμπόριο αλλά και στις υπηρεσίες θα καταγράφονται μέσω άμεσης και on-line διαβίωσης των στοιχείων των εκδιδόμενων φορολογικών παραστατικών για χονδρικές πωλήσεις αγαθών, καθώς και παροχής υπηρεσιών.
Με απόφαση της Γενικής Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατ. Σαββαΐδου συστήνεται Ομάδα Εργασίας για την εξέταση των δυνατοτήτων άμεσης και on-line διαβίβασης φορολογικών δεδομένων.
Η Ομάδας Εργασίας θα πρέπει μέχρι 30-10-2015, να παραδώσει το πόρισμά της στον Αναπληρωτή Υπουργό και στην Γενική Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.























































