Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΕΟΤ: Στην αγορά του Ιράν ρίχνει γέφυρες η κυβέρνηση για τον τουρισμό

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΟΤ, Ιράν, Τουρισμός, Υπουργείο Τουρισμού,

«Γέφυρες» στην αγορά του Ιράν ρίχνει ο ΕΟΤ, ενόψει της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα της χώρας, αλλά και της συμμετοχής του Οργανισμού στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Τεχεράνης (ΤΙΤΕ) που πραγματοποιείται 16-19 Φεβρουαρίου.

Για το λόγο αυτό ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) Δημήτρης Τρυφωνόπουλος θα επισκεφτεί την πόλη, στις 28 και 29 Ιανουαρίου.

Στην πρώτη του αυτή επίσκεψη, μάλιστα, ο Γ.Γ. θα συνοδεύεται από εκπροσώπους Συλλογικών Φορέων του Ελληνικού Τουρισμού και Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ο κ. Τρυφωνόπουλος, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, θα συναντήσει τον ομόλογο του στο Ιράν και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες του Τουρισμού στη χώρα.

Επίσης ο ίδιος και οι εκπρόσωποι φορέων του Ελληνικού Τουρισμού θα πραγματοποιήσουν επαφές με επιχειρηματίες και tour operators της Ιρανικής τουριστικής αγοράς, ώστε η Ελλάδα να προσελκύσει μερίδιο του εξερχόμενου τουρισμού από το Ιράν, τόσο κατά τη διάρκεια του εορτασμού -21 Μαρτίου- της Περσικής Πρωτοχρονιάς (NOWROUZ), όσο και κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών.

Οι λαοί των δύο χωρών έχουν βαθιές πολιτισμικές ρίζες στην αρχαιότητα και ιστορικές αναφορές. Αυτό, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που εμφανίζει η Ιρανική τουριστική αγορά (περίπου 5 εκατ. Ιρανοί ταξιδεύουν στο εξωτερικό την περίοδο της Περσικής Πρωτοχρονιάς), δημιουργεί γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη συνεργασιών, τις οποίες η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του ΕΟΤ στοχεύει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΟΤ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΒ: Ζητούνται εργαζόμενοι στον ελληνικό τουρισμό- «Ποιος θα στρώσει τα κρεβάτια των επισκεπτών;»

Κοινή ναυτική άσκηση Ρωσίας, Ιράν και Κίνας στον βόρειο Ινδικό ωκεανό

Το Ιράν εκτέλεσε «πράκτορα» του Ισραήλ

Γκρεγκ Ρόμαν: Η Τουρκία δεν είναι σύμμαχος – Είναι ντροπή να είναι μέλος του ΝΑΤΟ

Το Ιράν φυλάκισε την Ελχάμ Τσουμπντάρ για «διαφθορά στη γη από διάδοση της ομοφυλοφιλίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr