Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος επιχειρηματίας αγοράζει το χρέος καπνοβιομηχανίας (φωτο)

Ποιος επιχειρηματίας αγοράζει το χρέος καπνοβιομηχανίας (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καπνός,

Με δηλώσεις του στον τουρκόφωνο τύπο της Κομοτηνής, ο επιχειρηματίας Λεβέντ Σαδίκ, γιος του πρώην βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ, ιδρυτή του μειονοτικού κόμματος Ισότητας-Ειρήνης-Φιλίας που είχε χάσει την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1995, εμφανίζεται έτοιμος να αγοράσει το χρέος της καπνοβιομηχανίας Μιχαηλίδη προς τους καπνοπαραγωγούς της Ροδόπης με αντάλλαγμα την συνεργασία του με την συγκεκριμένη επιχείρηση στον τομέα της εμπορίας και της μεταποίησης καπνού στην Ελλάδα.

levent sadik

Σύμφωνα με πρόσφατες καταγγελίες του προέδρου της Κοινοπραξίας Καπνοπαραγωγών Ροδόπης-Έβρου, Εσάτ Χουσείν, η καπνοβιομηχανία Μιχαηλίδη οφείλει σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ σε 780 καπνοπαραγωγούς της Ροδόπης, ενώ σε 5 εκατομμύρια υπολογίζονται τα χρέη της συγκεκριμένης εταιρίας σε καπνοπαραγωγούς άλλων περιοχών της Ελλάδας.

Ο επιχειρηματίας είχε δεσμευθεί εγγράφως ότι θα πληρώσει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2016 τα καπνά που ζύγισε από την Ροδόπη, χωρίς να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις του. Στις 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Διεπαγγελματική Καπνού στην οποία δεν κλήθηκε η Κοινοπραξία Καπνοπαραγωγών Ροδόπης-Έβρου, όπου δηλώθηκε ότι λόγω προβλημάτων ρευστότητας της συγκεκριμένης εταιρίας, οι καταβολές προς τους παραγωγούς θα αρχίσουν από τις 15 Μαρτίου.

Ο Λεβέντ Σαδίκ δραστηριοποιείται για πάνω από δέκα χρόνια στον τομέα της εμπορίας του βαμβακιού, ενώ πρόσφατα ανέλαβε και καθήκοντα μάνατζερ στην Κοινοπραξία Καπνοπαραγωγών Ροδόπης-Έβρου που εκπροσωπεί 6.820 παραγωγούς στην περιοχή με ετήσια παραγωγή 7.500 τόνους καπνού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ποιες μέθοδοι βοηθούν να κόψει κανείς το τσιγάρο – Τι ισχύει για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Κώστας Καραμανλής: Η πρώτη εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού ως προέδρου της ΣΕΚΕ (βίντεο)

Προειδοποιούν οι ειδικοί: Αυξημένος κίνδυνος να προσβληθούν από κοροναϊό οι καπνιστές

Eπενδύσεις 150 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η British American Tobacco στην Ελλάδα

Άγριο έγκλημα στη Μόσχα: Έκοψε το κεφάλι και το μόριο συγκατοίκου του επειδή κάπνιζε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr