ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Cosco, Κίνα, Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), Πειραιάς, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της COSCO Xu Lirong τόνισε ότι “ο σκοπός μας είναι να κάνουμε το λιμάνι του Πειραιά το μεγαλύτερο κομβικό λιμάνι της Ευρώπης”, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, μία μέρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την οποία το 67% του λιμανιού πέρασε επισήμως στα χέρια της εταιρείας.
Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, μόλις έρθουν σε εφαρμογή οι συμφωνίες, εμείς θα ξεκινήσουμε τις επενδύσεις μας για την αναβάθμιση υποδομών του λιμανιού του Πειραιά.
Αυτό, διευκρίνισε, αφορά όχι μόνο την προβλήτα των κοντέινερ αλλά και αφορά και τα κρουαζιερόπλοια και την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.
Πρόσθεσε ότι η COSCO θα κάνει θα δώσει μεγάλη σημασία στις εργασιακές σχέσεις της εταιρείας με τους εργαζόμενους και θα κάνει τον ΟΛΠ μια φιλοπεριβαλλοντική εταιρεία.
Την ευχή η επένδυση της COSCO στον ΟΛΠ να είναι η αφετηρία και άλλων πολλών επενδύσεων στην Ελλάδα εξέφρασε από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος.
Γενικότερα σημείωσε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα γίνονται ολοένα και πιο στενές ενώ τόνισε πως η χώρα μας είναι υπέρ της μεγαλύτερης προσέγγισης της Κίνας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, διαβεβαιώνοντας ότι θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.























































