ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγωγός, Αλεξάντερ Νόβακ, Ενέργεια, Ευρωπαϊκή Ένωση, Πάνος Σκουρλέτης, Ρωσία, Φυσικό Αέριο,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ενδιαφέρον της Ελλάδας να συμμετάσχει στην κατασκευή του Νότιου Διαδρόμου για τη μεταφορά ρωσικού φυσικού αερίου στη νότια Ευρώπη επιβεβαίωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας, ωστόσο, ότι η απόφαση για το ζήτημα βρίσκεται στα χέρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Αλεξάντερ Νόβακ ανέφερε ότι «η Ελλάδα ενδιαφέρεται για την κατασκευή ενός αγωγού αερίου, είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε, αλλά όλα εξαρτώνται από την Ευρώπη».
Απ’ την πλευρά του ο Νόβακ τόνισε ότι η Ελλάδα τάσσεται υπέρ του έργου του Νότιου Διαδρόμου Φυσικού Αερίου.
Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, για το έργο ενδιαφέρονται επίσης η Ιταλία και η Αυστρία.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας σημείωσε πως οι δύο χώρες μπορεί να συμμετάσχουν στις συνομιλίες με την Κομισιόν για το ζήτημα.























































