ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε “πολιτικό αδιέξοδο” έχουν φτάσει οι συζητήσεις ανάμεσα στους Ευρωπαίους εταίρους και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) όσον αφορά την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, όπως μεταδίδει το γερμανικό οικονομικό πρακτορείο MNI.
Μάλιστα το γερμανικό πρακτορείο διαψεύδει τον Σόιμπλε και αναφέρει ότι δεν ευσταθούν οι δηλώσεις του ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο τρίτο Μνημόνιο και θα καταβάλει δόση στήριξης στην Ελλάδα μέσα στο 2016.
Το ΜΝΙ επικαλούμενο ευρωπαίους αξιωματούχους επισημαίνει ότι στους κόλπους των Ευρωπαίων η βούληση του Σόιμπλε για συμμετοχή του Ταμείου στο πρόγραμμα της Ελλάδας “αποδυναμώνεται”, παρά το γεγονός ότι αρκετά κοινοβούλια στη βόρεια Ευρώπη και κυρίως το Γερμανικό επικύρωσαν το τρίτο Μνημόνιο με προϋπόθεση τη συμμετοχή του ΔΝΤ.























































