Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσλήψεις 149 τελωνειακών στο υπουργείο Οικονομικών

Προσλήψεις 149 τελωνειακών στο υπουργείο Οικονομικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην πρόσληψη 149 τελωνειακών υπαλλήλων προχωρά το υπουργείο Οικονομικών μέσω ΑΣΕΠ. Η προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας των εν λόγω θέσεων τακτικού προσωπικού, εστάλη για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Με τη δημοσίευση της προκήρυξης στο φύλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, θα ξεκινήσει και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων. Από το σύνολο των θέσεων οι 94 αφορούν την κατηγορία της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 28 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 27 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης θα πρέπει να έχουν πτυχίο Νομικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα ΕΑΠ (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Δεκτοί θα γίνονται και οι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος αστικής και περιφερειακής ανάπτυξης, δημόσιας διοίκησης, διεθνών και ευρωπαϊκών οικονομικών και πολιτικών σπουδών, διοίκησης επιχειρήσεων, επιχειρησιακής έρευνας και μάρκετινγκ, λογιστικής και χρηματοοικονομικής,ναυτιλιακών σπουδών, κ.α.

Οι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου.

Οι υποψήφιοι των κλάδων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά μια εκ της αγγλικής ή της γαλλικής ή της γερμανικής γλώσσας, ενώ αντίστοιχα οι υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να έχουν καλή γνώση επίσης μίας εκ των αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανική γλώσσας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εφορία: Όποιος αποδέχεται οφειλές μετά από έλεγχο θα πληρώνει το μισό πρόστιμο

Οι νέες ημερομηνίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων και ανάρτησης ΕΝΦΙΑ

Συνεδριάζει την Πέμπτη το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κ. Μητσοτάκη

Κωστής Χατζηδάκης: Στο χειρουργείο ο υπουργός Οικονομικών – Η κατάσταση της υγείας του

ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική παραδοχή της κυβέρνησης ότι δεν θα φορολογήσει τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων του 2023

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr