ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Υδρογονάνθρακες,


















































Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Συρία και Λίβανος σε αμυντική διάσκεψη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ
Θεσσαλονίκη: Αναζητούν τρεις αντιεξουσιαστές για την εμπρηστική επίθεση-δολοφονία
Το Ιράν δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει δεσμευμένα κεφάλαια στο Κατάρ για να αγοράσει «απαραίτητα αγαθά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άρθρο στη γαλλική Tribune αναφέρεται στις πρόσφατες συμφωνίες που υπέγραψε η Ελλάδα για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στα δυτικά της χώρας, και για επενδύσεις ύψους 700 εκ ευρώ, που θα μπορούσαν να προσφέρουν έσοδα έως 150 δισ. ευρώ για τα επόμενα 30 χρόνια.
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε ότι τα επόμενα 30 χρόνια η χώρα θα έχει φορολογικά έσοδα ύψους 150 δισ. ευρώ από την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, σημειώνει το άρθρο.
Σύμφωνα με τη γαλλική Tribune, οι έρευνες αυτές θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ανακάλυψη περίπου 300 εκ βαρελιών πετρελαίου.
Οι περιοχές που περιλαμβάνονται στην έρευνα είναι η Ήπειρος και το Ιόνιο.
Το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος εκτιμά ότι τα επόμενα 15 χρόνια τα έσοδα του κράτους μπορεί να ανέλθουν σε 18 δισ. σε ευρώ.
Η Ελλάδα ξεκίνησε να ερευνά τη δυνατότητα εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων των 2010 σημειώνει το άρθρο.























































