ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Süddeutsche Zeitung, Ανδρέας Ανδρεάδης, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Τουρισμός,


















































ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Μαυριτανία - Ένας υπέροχος κόσμος
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 27 εκατομμύρια τουρίστες θα επισκεφθούν την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, εκτιμά η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Ζeitung σε δημοσίευμά της, στο οποίο κάνει λόγο για μεγάλη αισιοδοξία που επικρατεί στους κόλπους του ελληνικού τουριστικού κλάδου.
“Ο αριθμός των τουριστών που αναμένονται φέτος στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΕΤΕ Ανδρέα Ανδρεάδη, παρουσιάζει αύξηση κατά δύο εκατομμύρια, αγγίζοντας στο σύνολο τα 27 εκατομμύρια επισκέπτες”, αναφέρει η εφημερίδα.
“Στη φετινή θερινή σεζόν η Ελλάδα θέλει να επωφεληθεί από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν άλλοι ταξιδιωτικοί προορισμοί στη Μεσόγειο”.
“Σε αντίθεση με την Τουρκία και την Αίγυπτο η Ελλάδα θεωρείται ασφαλής προορισμός. Η Ισπανία έχει ξεπεράσει τα όρια της και οι τιμές έχουν αυξηθεί. Τα πρώτα στοιχεία για την Ελλάδα κάνουν λόγο για αυξημένη ζήτηση από τη Γερμανία», γράφει η εφημερίδα του Μονάχου.























































