ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Süddeutsche Zeitung, Ανδρέας Ανδρεάδης, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Τουρισμός,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 27 εκατομμύρια τουρίστες θα επισκεφθούν την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, εκτιμά η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Ζeitung σε δημοσίευμά της, στο οποίο κάνει λόγο για μεγάλη αισιοδοξία που επικρατεί στους κόλπους του ελληνικού τουριστικού κλάδου.
“Ο αριθμός των τουριστών που αναμένονται φέτος στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΕΤΕ Ανδρέα Ανδρεάδη, παρουσιάζει αύξηση κατά δύο εκατομμύρια, αγγίζοντας στο σύνολο τα 27 εκατομμύρια επισκέπτες”, αναφέρει η εφημερίδα.
“Στη φετινή θερινή σεζόν η Ελλάδα θέλει να επωφεληθεί από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν άλλοι ταξιδιωτικοί προορισμοί στη Μεσόγειο”.
“Σε αντίθεση με την Τουρκία και την Αίγυπτο η Ελλάδα θεωρείται ασφαλής προορισμός. Η Ισπανία έχει ξεπεράσει τα όρια της και οι τιμές έχουν αυξηθεί. Τα πρώτα στοιχεία για την Ελλάδα κάνουν λόγο για αυξημένη ζήτηση από τη Γερμανία», γράφει η εφημερίδα του Μονάχου.























































