ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Taxis, Αποδείξεις,


















































Νεκρός ο Μαχμούτ Αχμεντινετζάντ, πρώην Πρόεδρος του Ιράν
Ιράν: Σκοτώθηκαν μέλη της οικογένειας Χαμενεΐ
Νεκροί ο Αλί Χαμενεΐ και η στρατιωτική ηγεσία του Ιράν σε πλήγματα ΗΠΑ και Ισραήλ
Το Ιράν εκτόξευσε δύο πυραύλους προς την Κύπρο - Αναχαιτίστηκαν από τους Ισραηλινούς
Το Ιράν όρισε τον Αλιρεζά Αραφί στο συμβούλιο ηγεσίας μετά την εξόντωση Χαμενεΐ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεκινάει η λοταρία αποδείξεων με έπαθλα για όσους κάνουν συναλλαγές με κάρτες.
Κάθε μήνα θα δίνονται 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς που θα κληρώνονται.
Οι 1.000 φορολογούμενοι που θα κερδίζουν κάθε μήνα θα ειδοποιούνται στο λογαριασμό τους στο TAXISnet, με προσωποποιημένο μήνυμα.
Οι φορολογούμενοι ενημερώνονται πριν την κλήρωση για τους λαχνούς που έχουν συγκεντρώσει (πλήθος και αριθμοσειρά) μέσω διαθέσιμης εφαρμογής για πιστοποιημένους χρήστες στο περιβάλλον TAXISnet στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε.
Τα 1.000 ευρώ θα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος για το σκοπό αυτό στο TAXISnet. Να σημειωθεί ότι ο νικητής πρέπει να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος στο λογαριασμό.
Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών (3) μηνών από την αποστολή του μηνύματος, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.
Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού.























































