ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δένδιας: Πανίσχυροι με 200 σύγχρονα μαχητικά και εκατοντάδες Μη Επανδρωμένα - «Ζήτω η Ελλάς!»
Βερολίνο: «Ακτιβιστές» κατέβασαν τη γερμανική σημαία έξω από το Ράιχσταγκ και ύψωσαν την παλαιστινιακή (βίντεο)
Διχασμένη η κυβέρνηση Τραμπ για τη στρατηγική στον πόλεμο με το Ιράν
Ο στρατός του Ιράκ ανέπτυξε τέσσερις ταξιαρχίες στη Βασόρα μετά από πληροφορίες για σχεδιαζόμενες επιθέσεις πολιτοφυλακών στο Κουβέιτ
Το Ισραήλ απέλασε 14 «σανδαλάκηδες ακτιβιστές»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερις στους 10 φορολογουμένους έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα δήλωση φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Από τις δηλώσεις που έχουν εκκαθαριστεί έως τώρα περίπου 1 στις 4 είναι χρεωστική με τον μέσο φόρο ανά φορολογούμενο να ανέρχεται σε 1.013 ευρώ.
Ειδικότερα, από τις 20 Μαρτίου που ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων μέχρι και χθες 10 Ιουνίου είχαν υποβληθεί στο Taxis 2.001.434 δηλώσεις, ήτοι μόλις το 37% του συνόλου. Από τις εν λόγω δηλώσεις έχουν εκκαθαριστεί μέχρι σήμερα οι 1.978.327 δηλώσεις.























































