Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κ. Μίχαλος: Με συναίνεση και συνεργασία τα Επιμελητήρια θα δώσουν μάχες

Κ. Μίχαλος: Με συναίνεση και συνεργασία τα Επιμελητήρια θα δώσουν μάχες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να χαλάσει το κλίμα σύμπνοιας που επικρατεί στους κόλπους της επιμελητηριακής κοινότητας επιχείρησε ανεπιτυχώς τις προηγούμενες ημέρες μια μικρή ομάδα προέδρων επιμελητηρίων που έχουν εκλεγεί στο Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, με τον πρόεδρο της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο να βάζει τελικά φρένο στη προσπάθεια αυτή και να αποδεικνύει στην πράξη την ειλικρινή διάθεση του για συναίνεση και συνεργασία.

Έχοντας επιτύχει σε μεγάλο βαθμό την πολυπόθητη ανανέωση και παράλληλα τη σύνθεση στο νέο ΔΣ, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος τίμησε με θέσεις ευθύνης τόσο τα ιστορικά στελέχη της ΚΕΕ που επανεξελέγησαν στο ΔΣ όπως οι κ.κ. Αγνιάδης (Γεν. Γραμματέας) και Τσώτσος (Γ’ Αντιπρόεδρος), όσο και νέα μέλη όπως οι Γιάννης Μασούτης (Α’ Αντιπρόεδρος), Φώτης Δαμούλος (Οικονομικός Επόπτης), Γιάννης Βουτσινάς (Υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης), Στέφανος Γεωργιάδης (Υπεύθυνος Εξωστρέφειας & Διεθνών Σχέσεων) και Μανώλης Αλιφιεράκης (Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχερήσεων).

Όπως αποδείχτηκε εκ της διαδικασίας και του κλίματος συναίνεσης της συντριπτικής πλειοψηφίας του 11μελούς ΔΣ, ο κ. Μίχαλος διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή την εκλογική διαδικασία (καθώς βάσει νόμου προβλέπεται ψηφοφορία για την εκλογή σε θέσεις του ΔΣ).

Το μοναδικό ατυχές «περιστατικό» ήταν η ακατανόητη συμπεριφορά ενός εκ των μελών του ΔΣ της ΚΕΕΕ, του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος και αποχώρησε από τη συνεδρίαση διαμαρτυρόμενος, ενώ παρέσυρε ακόμα ένα δυο μέλη, με τα οποία συμπτωματικά πρόσκεινται στον ίδιο πολιτικοϊδεολογικό χώρο.

Παρά το γεγονός αυτό ο κ. Μίχαλος τους τίμησε με τις θέσεις δυο αντιπροέδρων και του οικονομικού επόπτη και έτσι η διαδικασία δεν επηρεάστηκε καθόλου, καθώς όπως φάνηκε, η συντριπτική πλειοψηφία του ΔΣ της ΚΕΕΕ βρίσκεται στο πλευρό του προέδρου.

Μετά τη συγκρότηση του ΔΣ της ΚΕΕΕ σε σώμα, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος και οι συνεργάτες του ξεκινούν άμεσα τη χάραξη του νέου στρατηγικού σχεδιασμού, -ως συνέχεια της προηγούμενης δημιουργικής θητείας- για να συνεχίζουν τη μάχη τους για ένα υγιές επιχειρείν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΚΕΕΕ: «Σφαγή» Μασούτη-Χατζηθεοδοσίου – Υποτιμητικά υπονοούμενα και απαιτήσεις για παραιτήσεις

Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων: Εμφύλιος πόλεμος με «άρωμα» σκανδάλων

Χατζηθεοδοσίου εναντίον Μασούτη: Είσαι ανεπαρκής, έκανες την ΚΕΕΕ «μουγκοθόδωρο»

Έξαλλοι με την κυβέρνηση οι επιχειρηματίες σε εστίαση και διασκέδαση: «Οι σαρδέλες στα ΜΜΜ δεν κολλάνε, δεν διασπείρουν;»

«Κωνσταντίνος Μίχαλος» ονοματοδοτήθηκε το ιστορικό κτίριο του ΕΒΕΑ στην Αμερικής 8

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr