ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφορία, Φορολογικές Δηλώσεις,


















































Τραγωδία στην Αίγινα: Πέθανε γυναίκα σε παραλία περιμένοντας το ασθενοφόρο
Πανικός στο Υπουργείο Υγείας: Έντρομος ο Άδωνις τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα - Τρεχάματα και εκ των υστέρων εξαγγελίες
Γερμανία-δημοσκόπηση: Η ακροδεξιά AfD διευρύνει το προβάδισμά της έναντι του CDU του Μερτς
Εκλογές στη Σουηδία - exit polls: Προβάδισμα για τους κεντροαριστερούς Σοσιαλδημοκράτες
Κτύπημα Ρωσικών drones στην Ουκρανία, μόλις 2 χλμ. από τα σύνορα της Πολωνίας – Συναγερμός στο τρένο του Μπόρις Τζόνσον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2014 αναμένεται να πάρει παράταση μέχρι τις 15-20 Ιουλίου, που σύμφωνα με τους αρχικούς σχεδιασμούς έληγε στις 30 Ιουνίου.
Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι είναι η δυνατότητα εξόφλησης του φόρου εισοδήματος σε 12 δόσεις με πρώτη καταβολή στις 31 Ιουλίου.
Κατά τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα για ευχερέστερη αποπληρωμή των υποχρεώσεων προς την εφορία. “Καυτός” μήνας αναμένεται να είναι ο Ιούλιος για 5 εκατομμύρια φορολογουμένους καθώς μέχρι την τελευταία ημέρα του επόμενου μήνα θα πρέπει να πληρώσουν έως και 5 διαφορετικούς φόρους για τα εισοδήματα, τα αυτοκίνητα και τα ακίνητά τους.
Οι φορολογικές υποχρεώσεις θα πέσουν μαζεμένες για τα νοικοκυριά καθώς καλούνται να εξοφλήσουν μέχρι τις 31 Ιουλίου την πρώτη δόση του φόρου που θα προκύψει με την εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων αλλά και του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων που επιβάλλεται για πρώτη φορά σχεδόν σε όλα τα ακίνητα, την εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος και το φόρο πολυτελείας.
Όσοι δεν μπορούν να είναι συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις μπορούν να εξοφλήσουν όλους τους φόρους σε 12 μηνιαίες δόσεις με ελάχιστη μηνιαία δόση τα 15 ευρώ. Ουσιαστικά υπάγονται στην πάγια ρύθμιση για την πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών.























































