ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκταμιεύθηκε την Τετάρτη η δόση των 5,7 δισ. ευρώ για την Ελλάδα, όπως επιβεβαίωσε μέσω Twitter ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM).
Την Τρίτη, ο ESM είχε δώσει το «πράσινο φως» για την εκταμίευση του συνολικού ποσού των 6,7 δισ. ευρώ το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση του χρέους, την εκκαθάριση εγχώριων ληξιπρόθεσμων οφειλών και για τη δημιουργία ενός μαξιλαριού ρευστότητας.
Σήμερα στα ελληνικά ταμεία μπήκαν 5,7 δισ. ευρώ ενώ το υπολειπόμενο 1 δισ. ευρώ θα εκταμιευθεί μετά τη 1η Μαΐου κι αφού τακτοποιηθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου.
Σύμφωνα με τον ESM το συνολικό ποσό που έχει απορροφήσει ανά τα χρόνια η Ελλάδα από το Μηχανισμό, ανέρχεται στα 45,9 δισ. ευρώ.























































