ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Παπανάτσιου, Φορολογικές Δηλώσεις,


















































Ο... «δίχως δίπλωμα» Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον «κακοποιητή της δημοκρατίας» Μητσοτάκη
Τα πέντε μέτρα του Τσίπρα για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα - Δωρεάν μεταφορές, φθηνή ενέργεια, στεγαστικό, κατάργηση
Ο Αλέξης Τσίπρας εξευτέλισε το «μητσοτακικό» ψευτοδίλημμα: Ποια «σταθερότητα»; Αυτό που ζούμε σήμερα είναι στασιμότητα και διαφθορά!
Κράτος «καραγκιόζηδων»! Στη Θεσσαλονίκη μήνυση σε πεθαμένη οδηγό, γιατί δεν παρέδιδε το δίπλωμα
Συνιδρυτής της Χαμάς, ο Χασάν Γιουσέφ, αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από 2,5 χρόνια σε ισραηλινή φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.
Η έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων εισοδήματος των φυσικών προσώπων καθυστερεί φέτος εξαιτίας εκκρεμοτήτων που δεν κατέστη δυνατό να επιλυθούν πριν από το Πάσχα και αναμένεται να έχουν ρυθμιστεί στο σύνολό τους εντός της τρέχουσας εβδομάδας.
Όπως προκύπτει από σχετικές δηλώσεις της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από το διοικητή της ΑΑΔΕ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανοίξει η εφαρμογή για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.
Ανέφερε επίσης ότι μέχρι το τέλος Απριλίου θα ανακοινωθεί ο μεγαλύτερος όγκος των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων και ότι η αύξηση των αντικειμενικών τιμών δεν συνεπάγεται κατ’ ανάγκη και αύξηση του ΕΝΦΙΑ.























































