ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Παπανάτσιου, Φορολογικές Δηλώσεις,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.
Η έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων εισοδήματος των φυσικών προσώπων καθυστερεί φέτος εξαιτίας εκκρεμοτήτων που δεν κατέστη δυνατό να επιλυθούν πριν από το Πάσχα και αναμένεται να έχουν ρυθμιστεί στο σύνολό τους εντός της τρέχουσας εβδομάδας.
Όπως προκύπτει από σχετικές δηλώσεις της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από το διοικητή της ΑΑΔΕ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανοίξει η εφαρμογή για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.
Ανέφερε επίσης ότι μέχρι το τέλος Απριλίου θα ανακοινωθεί ο μεγαλύτερος όγκος των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων και ότι η αύξηση των αντικειμενικών τιμών δεν συνεπάγεται κατ’ ανάγκη και αύξηση του ΕΝΦΙΑ.























































