ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Από το Κοριέντες της Αργεντινής στην Αλικαρνασσό - Ο «Ελ Γριέγο Καράτα» και το ταξίδι προς τις ελληνικές ρίζες του
Υποκλοπές: Νέες σφοδρές αντιδράσεις για τoν Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κων. Τζαβέλλα
Ο Πειραιάς και η Ελευσίνα στο επίκεντρο του σινοαμερικανικού ανταγωνισμού, σύμφωνα με τον Economist
tagesschau: Σκάνδαλα συγκλονίζουν την ελληνική κυβέρνηση
Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως... «Μακεδονίας» - Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενισχυμένες εμφανίζονται οι πωλήσεις τουριστικών πακέτων από τη Ρωσία προς την Ελλάδα, με βάση στοιχεία που δημοσιοποιεί το γραφείο του ΕΟΤ στη Μόσχα, με τους τουριστικούς πράκτορες της Ρωσίας να αναμένουν αύξηση άνω του 5%.
Τη μεγαλύτερη δυναμική των κρατήσεων για την Ελλάδα (+40%) καταγράφει η TUI Russia.
Σε ό,τι αφορά τους προορισμούς που επιλέγουν οι Ρώσοι, οι πιο δημοφιλείς είναι η Κρήτη και η Ρόδος, ενώ ακολουθούν η Κέρκυρα, η Κως και η Ζάκυνθος.
Ζήτηση έχουν και θέρετρα της ηπειρωτικής Ελλάδας.
Σύμφωνα με τους Ρώσους τουριστικούς πράκτορες, αυτή τη σεζόν οι ανταγωνιστές της Ελλάδας στη ρωσική αγορά είναι η Τουρκία, η Κύπρος, η Ισπανία και η Ιταλία.
Συγκεκριμένα στις πρώτες θέσεις βρίσκονται οι πιο οικονομικοί προορισμοί της Τουρκίας, της Τυνησίας, αλλά και εγχώρια τουριστικά θέρετρα της Ρωσίας.
Κατόπιν ακολουθούν Ελλάδα, Κύπρος και Ισπανία που έχουν υψηλότερες τιμές, με την Ελλάδα να ξεχωρίζει με τουριστικό μερίδιο 8%, όταν Κύπρος και Ισπανία κατέχουν το 4%-4,5%.























































