ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγορά Κρατικών Ομολόγων, Αγορές Κεφαλαίου, Ελληνικά Ομόλογα, Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεκίνησε η διαδικασία για την έκδοση του νέου 10ετούς ομολόγου. Το Ελληνικό Δημόσιο ανακοίνωσε ότι όρισε ως αναδόχους για την κοινοπρακτική έκδοση τις τράπεζες BNP Paribas, Citi, Credit Suisse, Goldman Sachs και J. P. Morgan.
Πριν από λίγο η απόδοση του 10ετούς ομολόγου στη δευτερογενή αγορά κυμαίνονταν στο 3,62%.
Οι αποδόσεις των 10ετών ελληνικών κρατικών ομολόγων υποχώρησαν στο χαμηλότερο επίπεδό τους από το 2006 μετά την αναβάθμιση του αξιόχρεου της χώρας την περασμένη εβδομάδα από τον οίκο Moody’s, ενισχύοντας την αισιοδοξία των επενδυτών απέναντι στη χώρα.
Ο Moody’s αναβάθμισε την Παρασκευή την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας σε B1 από B3, επικαλούμενος την αποτελεσματικότητα του μεταρρυθμιστικού προγράμματος της χώρας.
Η απόδοση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου υποχώρησε στο 3,622% νωρίς σήμερα, το χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2006.
Η απόδοση του πενταετούς ομολόγου, που εκδόθηκε πρόσφατα, υποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο των δύο εβδομάδων κατά τις οποίες βρίσκεται σε διαπραγμάτευση, στο 2,79%.























































