ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας στην Ελλάδα, του ποσού των 644,42 εκατ. ευρώ από τα κέρδη που διακρατούν οι ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες από τα ελληνικά ομόλογα (ANFA και SMP).
O ESM, ενεργώντας ως αντιπρόσωπος των κρατών μελών της ευρωζώνης, ολοκλήρωσε την πρώτη μεταφορά ποσών ισοδύναμων των κερδών ANFA και SMP.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, σε συνέχεια της πρόσφατης απόφασης του Eurogroup, τέθηκε και τυπικά σε ισχύ η ενεργοποίηση των μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους συνολικού όφελους πάνω από 970 εκατ. ευρώ, μετά από σχετική απόφαση των ευρωπαϊκών ταμείων διάσωσης (EFSF και ESM).























































