ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τίνος είναι βρε Ελλάδα το πρωτογενές πλεόνασμα;

Τίνος είναι βρε Ελλάδα το πρωτογενές πλεόνασμα;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα πλεονάσματα έχουν πολλούς πατεράδες, τα ελλείμματα είναι καταδικασμένα να γεννιούνται να μεγαλώνουν και να πεθαίνουν ορφανά. Αυτό αποδεικνύεται και από τη σημερινή παρέμβαση του στενού συνεργάτη και διευθυντή του γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου, Γ. Ελενόπουλου, που σε σχόλιό του τονίζει πως το περίφημο «πρωτογενές πλεόνασμα» για το οποίο υπερηφανεύεται η κυβέρνηση Σαμαρά «δε δημιουργήθηκε με μαγικές συνταγές Ζαππείου», αλλά οφείλεται εν πολλοίς στις προσπάθειες της κυβέρνησης Παπανδρέου τη διετία 2010-11.

Στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού σημειώνεται ότι το μεγάλο έλλειμμα που είχαν δημιουργήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις μειώθηκε δραστικά εκείνη τη διετία, ενώ καταγγέλλεται ότι στο όνομα των σκοπιμοτήτων αποδυναμώνονται οι μεταρρυθμίσεις της περιόδου 2010-11, για τις οποίες η χώρα κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ.

«Την επόμενη φορά που θα που θα επιχειρήσουν να κρυφτούν πίσω από μια κυβέρνηση που θυσιάστηκε, για να παίζουν ανερυθρίαστα τα παιχνίδια τους, θα τους το θυμίσουμε εμείς», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Pulse: Κολλημένη στο 25,5% η ΝΔ – Μόνο 8% κρίνει θετικά τα μέτρα της κυβέρνησης

Σαμαράς: Συνώνυμο της διαφθοράς η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Ντρέπονται οι Νεοδημοκράτες

Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: “Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus” – The former PM urges Greece to immediately bring the protection of Christian-GreekOrthodox populations in Syria to the EU agenda

Νέα επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η μεγάλη εθνική απειλή είναι η Τουρκία

Στα άκρα η κόντρα Μητσοτάκη-Σαμαρά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr