ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση
ΗΠΑ: Μουσουλμάνοι κατέκλυσαν τις κάλπες της πρόωρης ψηφοφορίας στο Μίσιγκαν
Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»
Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται
Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% - ΕΛΑΣ 16,2% - ΠΑΣΟΚ 11%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το γεγονός ότι ο νέος Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων, γνωστός ως ΕΝΦΙΑ, ήρθε γραμμένος στα αγγλικά κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξή.
«Όχι μόνο ο ΕΝΦΙΑ αλλά πάρα πολλοί νόμοι έχουν έρθει γραμμένοι στα αγγλικά. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς, όπως π.χ. ο 4174 (κώδικας φορολογικών διαδικασιών) έχει μέσα φρασεολογία και φαίνεται πως είναι μεταφρασμένος και δεν έχει καμία σχέση με κυβερνητική πραγματικότητα» είπε στον Ant1 ο κ. Αλεξιάδης.
«Αυτό που θέλουμε να καταγγείλουμε ως εφοριακοί είναι, ότι δεν είναι δυνατόν όταν νομοθετούν κάποιοι, να νομοθετούν χωρίς να συζητάνε με τους φορείς της αγοράς, τα επιμελητήρια, τους λογιστές, τους εφοριακούς, και να κάνουν τους νόμους κάποια παρασκήνια και κάποιοι παρασύμβουλοι παχυλά αμειβόμενοι» τόνισε.
http://youtu.be/EGw-M_aSEW4























































