ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Χρηματιστήριο,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης οι ευρωπαϊκές μετοχές κατέγραψαν άνοδο και έκαναν «στροφή» από τα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων σχεδόν επτά ετών, καθώς τα νέα δραστικά μέτρα στήριξης από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έδωσαν νέες ελπίδες για την ετοιμότητά της να αντιμετωπίσει τη μεγάλη υγειονομική κρίση που πλήττει τη γηραιά ήπειρο.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε άνοδο 0,5% στις 10.15 ώρα Ελλάδας.
Η ΕΚΤ ακολούθησε το παράδειγμα κεντρικών τραπεζών σε Ιαπωνία, Αυστραλία και ΗΠΑ, καθώς ανακοίνωσε νέα έκτακτα μέτρα στήριξης προκειμένου να βοηθήσει τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την ουσιαστική παύση της οικονομικής δραστηριότητας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Παρά την άνοδο των μετοχών των τραπεζών και των εταιριών πετρελαίου και αερίου, οι μετοχές των εταιριών ταξιδίων και αναψυχής υποχώρησαν κατά 3% λόγω των ανησυχιών για πλήρη κατάρρευση του κλάδου.
Επίσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η γερμανική Lufthansa ανακοίνωσε σήμερα ότι η αεροπορική βιομηχανία ίσως να μην επιβιώσει χωρίς κρατική βοήθεια, σε περίπτωση που η πανδημία κρατήσει για μεγάλο διάστημα.























































