ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Associated Press: Ο Τραμπ δήλωσε ότι «εξετάζει» την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη
Τραμπ για αποπομπή Κίμπερλι: «Το εξετάζουμε. Ναι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η οικονομία της Γερμανίας έχει περιέλθει σε φάση ύφεσης το πρώτο τρίμηνο του έτους. Η γερμανική οικονομία κατέγραψε τη χειρότερή της επίδοση -πτώση 2,2%- μετά την οικονομική κρίση του 2008 και τη δεύτερη χειρότερη μετά την επανένωση της χώρας το 1990.
Όπως μεταδίδει το BBC και η DW, τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν τη Δευτέρα επιβεβαιώνουν στοιχεία από τις αρχές αυτού του μήνα και δείχνουν πτώση στις εξαγωγές, την ιδιωτική κατανάλωση και τις επενδύσεις κεφαλαίου.
Στην πραγματικότητα, οι ειδικοί αναμένουν πολύ μεγαλύτερη πτώση το δεύτερο τρίμηνο (Απρίλιος έως Ιούνιος), καθώς τα περισσότερα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού τέθηκαν σε εφαρμογή στα μέσα Μαρτίου.























































