ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καθίζηση 20,5% στο ΑΕΠ του Ηνωμένου Βασιλείου

Καθίζηση 20,5% στο ΑΕΠ του Ηνωμένου Βασιλείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) του Ηνωμένου Βασιλείου υπέστη δραματική συρρίκνωση 20,5% τον Απρίλιο σε μηναία βάση εξαιτίας των μέτρων περιορισμού τα οποία επιβλήθηκαν για την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η βρετανική εθνική στατιστική υπηρεσία (Office for National Statistics, ONS).

Πρόκειται για πτώση άνευ προηγουμένου, που ακολουθεί τη συρρίκνωση κατά 5,8% η οποία είχε καταγραφεί τον Μάρτιο, διευκρίνισε η ONS.

Ο Απρίλιος ήταν ο πρώτος μήνας πλήρους εφαρμογής των μέτρων περιορισμού, που άρχισε την 23η Μαρτίου και είχε αποτέλεσμα την παράλυση της οικονομικής δραστηριότητας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ

Γερμανία και Βρετανία φοβούνται και ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία

Στόχος της Ρωσίας τα υποθαλάσσια καλώδια της Βρετανίας

Τεχνητή Νοημοσύνη – Η Ντάουνινγκ Στριτ σπάει τη σιωπή της για τους φόβους «αφανισμού της ανθρωπότητας»

Τέλος του Ηνωμένου Βασιλείου! Αυτονομιστές απευθύνουν τρομακτική προειδοποίηση, ενώ το Σιν Φέιν πανηγυρίζει για την παρέμβαση Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr