Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο» από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο»  από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικές Εταιρείες,

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς, δράττοντας την ευκαιρία της διοργάνωσης της 3ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στον Πειραιά, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών στα Μέλη του διοργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο», με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση για όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

Το Σεμινάριο, είναι το πρώτο από μια σειρά εκπαιδεύσεων τις οποίες σχεδιάζει το Ε.Ε.Π. στο προσεχές μέλλον, ως στόχο είχε την έμπρακτη υποστήριξη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών διαμέσου της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητάς τους και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ε.Ε.Π. κ. Ιωάννη Βουτσινά.

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 350 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ενώ εκτός του Εισηγητή κ. Φώτη Ζαμπνάρη Head Development της Younet Digital Life, παρεμβάσεις έκαναν οι Θεματικοί Υπεύθυνοι του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου κκ Χρήστος Ντάφλος (Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Π., Εκπαιδευτικός) και Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης, (Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Π. Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων) οι οποίοι είναι και Μέλη της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Επαγγελματιών του Ε.Ε.Π.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ιωάννης Βουτσινάς στην σύντομη παρέμβασή του υπογράμμισε ότι «επενδύουμε στην δια βίου κατάρτιση και εκπαίδευση των μελών μας.
Προσωπικά, με τις εμπειρίες που αποκόμισα ως Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι τα Μέλη μας, ανεξαρτήτου κλάδου, θα κερδίσουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης και κερδοφορίας εφόσον διαρκώς ενισχύονται οι δεξιότητές τους. Και αυτό είμαστε αποφασισμένοι ως Διοίκηση του Ε.Ε.Π. να πράττουμε, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Οδεύουμε προς ένα μοντέλο υποχρεωτικής ασφάλισης της περιουσίας

Μητσοτάκης: Δεν θα υπάρξουν παροχές – Στήνει «πάρτι» για τις ιδιωτικές ασφαλιστικές

Νέα χαράτσια: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων και ειδικό τέλος κλιματικής κρίσης

Τραπεζικός υπάλληλος πούλησε σε κυρία 80 ετών ασφαλιστικό πρόγραμμα διάρκειας 25 ετών (βίντεο)

Ο «κουμπαράς» και η χαμένη εμπιστοσύνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr