Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εάν η Όμικρον προκαλεί ήπια έως μέτρια συμπτώματα θα δώσει τονωτική ώθηση στις Αγορές

Εάν η Όμικρον προκαλεί ήπια έως μέτρια συμπτώματα θα δώσει τονωτική ώθηση στις Αγορές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τονωτική ώθηση στις Αγορές μετοχών θα δώσει η νέα παραλλαγή του κορωνοϊού Όμικρον, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι τα συμπτώματα που προκαλούνται από το νέο είναι από ήπια έως μέτρια, ακόμη και αν η παραλλαγή είναι πιο μεταδοτική.

Αυτό υποστηρίζει ο ιδρυτής της Pershing Square Capital Management, Μπιλ Άκμαν.

«Αν αυτό αποδειχθεί, θα είναι ανοδικό και όχι πτωτικό για τις αγορές», έγραψε στο Twitter, διευκρινίζοντας ότι εννοούσε ανοδική για τις αγορές μετοχών και πτωτική για τα ομόλογα.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει χαρακτηρίσει το Όμικρον ως παραλλαγή ανησυχίας, αλλά οι Αρχές στη Νότια Αφρική, όπου εντοπίστηκε για πρώτη φορά, υποστηρίζουν ότι τα περισσότερα από τα κρούσματα είχαν ήπια έως μέτρια συμπτώματα μέχρι στιγμής.

Η πρόεδρος της Νοτιοαφρικανικής Ιατρικής Ένωσης και η πρώτη γιατρός που ειδοποίησε τις Αρχές για την παραλλαγή, Ανζελίκ Κέτζι, δήλωσε στην Telegraph ότι τα συμπτώματα που σχετίζονται με την Όμικρον σε αυτό το σημείο είναι «διαφορετικά και τόσο ήπια» σε σύγκριση με εκείνα που είχε αντιμετωπίσει πριν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Ξεκίνησε ο αντιγριπικός εμβολιασμός – Διαθέσιμο για πρώτη φορά το ρινικό εμβόλιο για παιδιά

Σοκαριστική έξαρση του κορωνοϊού στο Ισραήλ: Η κοινή γνώμη αδιαφορεί για τα νέα, επικίνδυνα παραλλαγμένα στελέχη

Ο «νέος» κορωνοϊός προκαλεί πονόλαιμο που δεν αντέχεται

Politico: Πρόταση μομφής κατά της φον ντερ Λάιεν για την υπόθεση της Pfizer

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr