Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατά 2,4% θα αυξηθούν οι κύριες συντάξεις την 1η Ιανουαρίου 2025

Κατά 2,4% θα αυξηθούν οι κύριες συντάξεις την 1η Ιανουαρίου 2025
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατά 2,4% θα αυξηθούν οι κύριες συντάξεις από την 1η Ιανουαρίου 2025, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις προβλέψεις για το ΑΕΠ και τον πληθωρισμό του 2024, οι οποίες αποτυπώνονται στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του 2025.

Η εισηγητική έκθεση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2025 (από όπου προκύπτει η προαναφερθείσα αύξηση) κατατέθηκε την Τετάρτη (20.11.2024) στη Βουλή από το Υπουργείο Οικονομικών.

Η αύξηση του 2,4% (την οποία ανέφερε και ο υφυπουργός Οικονομικών, Θάνος Πετραλιάς, σε ειδική τηλεδιάσκεψη με θέμα το νέο προϋπολογισμό) θα καταβληθεί στα τέλη Δεκεμβρίου 2024, μαζί με τις συντάξεις του Ιανουαρίου 2025.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανική έρευνα: Στο 21,6% του ΑΕΠ η παραοικονομία στην Ελλάδα – Αύξηση και στη Γερμανία

Τραμπ: Θα βοηθήσω για ειρήνη στην Ουκρανία και το μόνο που ζητώ είναι ένα «κομμάτι πάγου» (Γροιλανδία)

Το ιρανικό καθεστώς επιστρατεύει τη Χεζμπολάχ και ιρακινές πολιτοφυλακές καθώς η εξέγερση εξαπλώνεται

Ιράν: 12η νύχτα διαδηλώσεων – Ο Τραμπ κάλεσε τον ιρανικό λαό να «πιστέψει σθεναρά στην ελευθερία»

Ιράν: Πλήρες «μπλακάουτ» στο διαδίκτυο – Κλιμακώνεται η αιματηρή καταστολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr