ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALCO, Δημοσκοπήσεις, Όριο Φτώχειας, Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικες Αγορές, Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι,


















































Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από τέσσερις στους δέκα πολίτες δηλώνουν ότι το 2025 ήταν «χειρότερο» από το 2024, σύμφωνα με το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco, ενώ ανήσυχοι εμφανίζονται ως προς το 2026 και αν θα μπορούν να τα βγάλουν πέρα.
Σύμφωνα με την έρευνα της Alco, το 49% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι «θα δαπανήσει λιγότερα» από πέρυσι στις φετινές γιορτές, με το 37% να απαντά ότι «θα δαπανήσει τα ίδια», ενώ μόλις το 8% δηλώνει ότι «θα δαπανήσει περισσότερα» από το προηγούμενο έτος.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν βασικά αγαθά που για οικονομικούς λόγους θα αναγκαστούν να περιορίσουν στα φετινά γιορτινά τραπέζια, το 32% απαντά «αρκετά», το 28% «λίγα», το 11% «πολλά», ενώ το 24% δηλώνει ότι δεν θα αναγκαστεί να κάνει περικοπές.

Σε σχέση με το 2024, το 41% δηλώνει ότι το 2025 ήταν «χειρότερο» για τους ίδιους και την οικογένειά τους, το 25% λέει «ίδια κακό», το 22% «ίδια καλό», ενώ μόλις το 8% απαντά πως ήταν «καλύτερο» σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.


Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 31% δηλώνει ότι «ανησυχεί αρκετά» ότι μπορεί να μην τα βγάλει πέρα το 2026, το 29% «ανησυχεί λίγο», το 12% τονίζει ότι «ανησυχεί πολύ», εν το 22% «δεν ανησυχεί καθόλου».
























































