Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βουλγαρία εξασφάλισε δάνειο 500 εκατ. ευρώ

Η Βουλγαρία εξασφάλισε δάνειο 500 εκατ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλγαρία,

Δάνειο, ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ στη Βουλγαρία, για τη συγχρηματοδότηση έργων προτεραιότητας που στηρίζονται από ευρωπαϊκά κεφάλαια, στη διάρκεια της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, χορηγεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ).

Το δάνειο θα καλύψει εθνική συγχρηματοδότηση στο πλαίσιο των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων στους τομείς των μεταφορών (συμπεριλαμβανομένων και των αστικών μεταφορών) και του περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Είναι χαρά μας να συνεργαστούμε τώρα με τη Βουλγαρία στον τομέα της Άμυνας

Γερμανικός Τύπος: Ο πόλεμος στο Ιράν φέρνει ελληνοτουρκικές εντάσεις

Ο Νίκος Δένδιας με Patriot και F-16 προστατεύει τη Βουλγαρία – Οι Βούλγαροι το ζήτησαν

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για την αντιβαλλιστική προστασία της Βουλγαρίας από το Ιράν»

Ο Νίκος Δένδιας διαβεβαίωσε τον Βούλγαρο Υπ. Άμυνας: Η Ελλάδα έτοιμη «να συντρέξει, εφόσον απαιτηθεί, στη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr