ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τρόικα δεν ήρθε στην Αθήνα ούτε για προγραμματισμένη εδώ και καιρό ομιλία των επικεφαλής της , στο συνέδριο του Ελληνο Αμερικανικού Επιμελητηρίου.
Οι Κλάους Μαζούχ και Ρίσι Γκογιάλ είχαν προγραμματίσει να συμμετάσχουν στα πάνελ της 25ης ετήσιας εκδήλωσης «Η ώρα της ελληνικής οικονομίας»,του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, αλλά τελικώς δεν ήλθαν, προφανώς μετά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στις συνομιλίες τους με την ελληνική κυβέρνηση.
Αν και μέχρι πριν από λίγες ημέρες οι δύο άνδρες εξακολουθούσαν να βρίσκονται στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, την Παρασκευή και επισήμως ενημέρωσαν τους ανθρώπους του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου ότι δεν θα ήταν εφικτό να έρθουν στην Αθήνα.























































