Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παιδάκι πόναγε στο αυτί και το εξέτασαν στην ορθοπεδική

Παιδάκι πόναγε στο αυτί και το εξέτασαν στην ορθοπεδική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκηνές και καταστάσεις που παραπέμπουν σε χωρά της υποσαχάριας Αφρικής, εκτυλίσσονται πλέον καθημερινά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, εις το όνομα του νέου αέρα ο οποίος πνέει στο χώρο της Δημόσιας Υγείας.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, κορυφαία στιγμή για τον δημόσια χαρακτήρα παροχής υπηρεσιών υγείας και για τα παιδιά, είναι αυτή που καταγράφηκε την περασμένη Κυριακή στο Καραμανδάνειο, όταν μια μικρή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, το οποίο να σημειωθεί πως εφημέρευε, με έντονους πόνους στο αυτί.

Η άφιξη στο Καραμανδάνειο συνοδεύτηκε για τους οικείους της μικρής από την πρώτη ψυχρολουσία, καθώς τους ενημέρωσαν πως ναι μεν το νοσοκομείο εφημερεύει, ναι μεν έχει ΩΡΛ ο οποίος επίσης εφημερεύει, αλλά τόνισαν, πως ο γιατρός είναι εφημερία από το σπίτι του και πως θα κληθεί να έρθει μόνο εάν κριθεί αναγκαίο.

Η συνέχεια ωστόσο ήταν ακόμα πιο βασανιστική για τους συνοδούς της μικρής, καθώς στο ερώτημα ποιος είναι αυτός που θα κρίνει το αναγκαίο και επείγον του πράγματος, η απάντηση ήταν, πως θα την δουν πρώτα οι νοσηλευτές και στη συνέχεια κάποιος παθολόγος.

Η περιπέτεια την ανήλικης αλλά και των δικών της δεν σταμάτησε όμως εδώ, καθώς στη συνέχεια εστάλη στην β’ ορθοπεδική, προκειμένου να της γίνει μια πρώτη εξέταση!!!.

Όταν οι γιατροί στη β’ ορθοπεδική του Καραμανδανείου άκουσαν από τι υποφέρει το παιδί, έκπληκτοι άρχισαν να ρωτάνε γιατί τους το έστειλαν εκεί, αλλά όπως ήταν φυσικό απάντηση δεν πήραν.

Μετά από ώρα την μικρή εξέτασε παθολόγος ο οποίος διέγνωσε «πως δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό». Συνέστησε δε στους συνοδούς, να αγοράσουν σταγόνες προκειμένου να ανακουφιστεί και εάν τα συμπτώματα επιμείνουν να εξεταστεί εκ νέου.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας οι γονείς της μικρής – μετά την εμπειρία που είχαν στο Καραμανδάνειο – πέρασαν νωρίς – νωρίς την πόρτα ιδιώτη ΩΡΛ, προκειμένου να πληροφορηθούν τι έχει το παιδί τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Ενδοοικογενειακή Βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά με νυν και πρώην

Απτόητη η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά

Σαρώνει η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Σύζυγοι και σύντροφοι παίζουν ξύλο

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr