Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Κρύο και χιόνι Τρίτη και Τετάρτη

Καιρός: Κρύο και χιόνι Τρίτη και Τετάρτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Καιρός, Χιόνι,

Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια και ανατολικά της Αττικής προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην υπόλοιπη Αττική, ο καιρός θα χαρακτηρισθεί από λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία θα φθάσει τις μεσημεριανές ώρες το ανώτερο τους 5 βαθμούς Κελσίου. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 – 7 μποφόρ.

Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται για αύριο Τετάρτη στην Αττική, με μέση θερμοκρασία από 0 – 6 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία αναμένεται να κατέβει κάτω από το μηδέν και να φθάσει τους -2 έως -3 βαθμούς Κελσίου.

Στα βόρεια και ανατολικά του νομού αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα, με τοπικές χιονοπτώσεις που κατά διαστήματα θα είναι έντονες.

Εξασθένιση των φαινομένων θα υπάρξει από το βράδυ. Οι άνεμοι θα παραμείνουν στα 5 – 7 μποφόρ. Σε ό,τι αφορά το σύνολο της χώρας, για σήμερα προβλέπονται στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι και νοτιότερα σποραδικές καταιγίδες.

Πιο έντονα, κατά τόπους, θα είναι τα φαινόμενα στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Θερμοκρασίες χαμηλές. Βόρειοι άνεμοι στα πελάγη 6 – 8 μποφόρ.

Για την Τετάρτη προβλέπονται τοπικές χιονοπτώσεις, κατά τόπους έντονες, κυρίως στην Αττική, την Βοιωτία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Στα βόρεια και κεντρικά της χώρας προβλέπεται παγετός, τοπικά ισχυρός. Θερμοκρασίες κάτω από το 0 σε ορισμένες περιοχές. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 – 8 μποφόρ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr