Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρομοκρατία: Στη φυλακή η μητέρα και η σύντροφος του Τσάκαλου

Τρομοκρατία: Στη φυλακή η μητέρα και η σύντροφος του Τσάκαλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση τρομοκρατίας αφού την πόρτα των φυλακών θα διαβεί η μητέρα  των προφυλακισμένων μελών των Πυρήνων της Φωτιάς,  αδελφών Τσάκαλου, καθώς και η 26χρονη σύντροφο του Γεράσιμου Τσάκαλου. όπως αποφάσισε ο εφέτης ειδικός ανακριτής, μετά την απολογία τους.

Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ η 60χρονη παραδέχθηκε το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς δέχτηκε να κρύψει στο σπίτι της την Αγγελική Σπυροπούλου, ενόσω καταζητείτο από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε πως: «Έχω δυο παιδιά στη φυλακή. Δεν θα μπορούσα να τους κλείσω την πόρτα και να μην τα βοηθήσω. Δέχομαι μόνο την υπόθαλψη. Δεν έχω σχέση με τρομοκρατικές πράξεις».

Η 26χρονη αρνήθηκε και την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία που της αποδίδεται. «Πήγα στη Σαλαμίνα για να φυλάξω τα σκυλιά επειδή θα έφευγε η μητέρα του Χρήστου. Δεν γνώριζα ότι κρυβόταν η Αγγελική».

Λίγη ώρα νωρίτερα,ο Χρήστος Τσάκαλος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το σχέδιο “Γοργοπόταμος” που αφορούσε σε επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού με στόχο την απόδραση των φυλακισμένων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και τις πράξεις που του αποδίδονται μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ο κατηγορούμενος δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, αλλά επισήμανε ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις πράξεις που τους αποδίδονται η μητέρα, η 26χρονη σύντροφος του αδελφού του και η 36χρονη φίλη του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Στην φυλακή οι έξι που συνελήφθησαν για την τρομοκρατική οργάνωση

Αντιτρομοκρατική: 10 συλλήψεις για τρομοκρατικές επιθέσεις – Ανάμεσά τους και πυροτεχνουργοί

Πολύ σοβαρή υπόθεση η σύμπραξη τρομοκράτη και ΟΥΚάδων – Στη φυλακή οδηγείται ο τρομοκράτης

Βόμβα με ένα κιλό εκρηκτικής ύλης στο αρχηγείο των ΜΑΤ – Εξουδετερώθηκε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr