Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρομοκρατία: Στη φυλακή η μητέρα και η σύντροφος του Τσάκαλου

Τρομοκρατία: Στη φυλακή η μητέρα και η σύντροφος του Τσάκαλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση τρομοκρατίας αφού την πόρτα των φυλακών θα διαβεί η μητέρα  των προφυλακισμένων μελών των Πυρήνων της Φωτιάς,  αδελφών Τσάκαλου, καθώς και η 26χρονη σύντροφο του Γεράσιμου Τσάκαλου. όπως αποφάσισε ο εφέτης ειδικός ανακριτής, μετά την απολογία τους.

Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ η 60χρονη παραδέχθηκε το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς δέχτηκε να κρύψει στο σπίτι της την Αγγελική Σπυροπούλου, ενόσω καταζητείτο από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είπε πως: «Έχω δυο παιδιά στη φυλακή. Δεν θα μπορούσα να τους κλείσω την πόρτα και να μην τα βοηθήσω. Δέχομαι μόνο την υπόθαλψη. Δεν έχω σχέση με τρομοκρατικές πράξεις».

Η 26χρονη αρνήθηκε και την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία που της αποδίδεται. «Πήγα στη Σαλαμίνα για να φυλάξω τα σκυλιά επειδή θα έφευγε η μητέρα του Χρήστου. Δεν γνώριζα ότι κρυβόταν η Αγγελική».

Λίγη ώρα νωρίτερα,ο Χρήστος Τσάκαλος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το σχέδιο “Γοργοπόταμος” που αφορούσε σε επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού με στόχο την απόδραση των φυλακισμένων μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και τις πράξεις που του αποδίδονται μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ο κατηγορούμενος δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, αλλά επισήμανε ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις πράξεις που τους αποδίδονται η μητέρα, η 26χρονη σύντροφος του αδελφού του και η 36χρονη φίλη του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Στη λίστα διεθνούς τρομοκρατίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δύο ελληνικές οργανώσεις – Ποιες είναι

Βρετανία: Δυο νεκροί από τρομοκρατική επίθεση σε συναγωγή του Μάντσεστερ – Νεκρός και ο δράστης

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο και τρομοκρατία πίσω από την έκρηξη με θύμα 38χρονη βομβίστρια – Τι ερευνούν οι Αρχές

Έκρηξη βόμβας στη Hellenic Train – Σείστηκε το κέντρο της Αθήνας

Στην Αθήνα δύο αραβόφωνοι «πρόσφυγες» επιτέθηκαν με μαχαίρια σε Ισραηλινούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr