ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Βαμβακοπαραγωγοί, Κοινοτικές Ενισχύσεις, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΠΑΣΟΚ, Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας,


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άμεσα θα δοθούν στους βαμβακοπαραγωγούς οι ενισχύσεις τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης (ΥΠΑΠΕΝ), η οποία εκδόθηκε ως απάντηση στο ΠΑΣΟΚ.
Τo υπουργείο αναφέρει ότι «τη μόνη πολιτική που γνωρίζει άριστα το ΠΑΣΟΚ, όταν δεν λεηλατεί τα λαϊκά εισοδήματα, είναι να φοβίζει, να κινδυνολογεί και να τρομοκρατεί τον λαό».
Όπως αναφέρει, για τους βαμβακοπαραγωγούς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να εισπράξουν τάχιστα και κανονικά τις ενισχύσεις τους. «Το πρόβλημα το έχει το ΠΑΣΟΚ που έσπειρε την πενία στον αγροτικό κόσμο και τώρα πάνω στην πενία “τέχνας κατεργάζεται”», συμπληρώνει.
Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ ανάφερε μεταξύ των άλλων ότι «51.000 βαμβακοπαραγωγοί ειδοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ότι θα πληρωθούν την ειδική ενίσχυση βάμβακος (πάνω από 150 εκατ. ευρώ) αλλά στα ΑΤΜ δε βρήκαν ούτε σεντς».
Σύμφωνα με το Κίνημα, η μοναδική αιτία είναι «η υφαρπαγή των χρημάτων του ΟΠΕΚΕΠΕ από την κυβέρνηση για άλλους σκοπούς και υποχρεώσεις».























































