ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέτρα για τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα έχει λάβει από το πρωί της Δευτέρας 13 Απριλίου, το Λιμενικό Σώμα στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Σε όλα τα σημεία κατάπλου των πλοίων υπάρχουν στελέχη του λιμενικού, προκειμένου να διευκολύνουν τους ταξιδιώτες επιβάτες που επιστρέφουν στον κλεινόν άστυ.
Το Λιμενικό Σώμα συμβουλεύει επίσης αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, οτι καλό είναι να φτάνουν μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου. Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταφθάσουν σήμερα από διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τις Κυκλάδες 13 πλοία, ενώ από νησιά του Αργοσαρωνικού θα υπάρξουν 13 κατάπλοι υδροπτερύγων και 15 Ferriboat.
Στη Ραφήνα θα έχει 7 κατάπλους πλοίων από τις Κυκλάδες και 6 από το Μαρμάρι. Έξι κατάπλοι πλοίων θα έχει επίσης το λιμάνι του Λαυρίου.
Υπενθυμίζεται ότι στο 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά Ραφήνας και Λαυρίου, υπάρχει όλο το 24ωρο προαναγγελία των αναχωρήσεων και των αφίξεων των πλοίων από τα λιμάνια.























































