Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι έγραψε στο Facebook η νεαρή αθλήτρια που ξεψύχησε σε πισίνα στην Πάτρα

Τι έγραψε στο Facebook η νεαρή αθλήτρια που ξεψύχησε σε πισίνα στην Πάτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από τον αιφνίδιο θάνατο της Σεμέλης Θεοδώρας Αντύπα, που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν κλείσει τα 28 χρόνια της μετά τη μοιραία -όπως αποδείχτηκε- βουτιά στην πισίνα του κουλμβητηρίου Αντώνιος Πεπανός.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια τα αίτια του θανάτου της καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής και της τοξικολογικής εξέτασης.

Η κοπέλα είναι από την Αθήνα, με καταγωγή από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου, είχε σπουδάσει στην ΑΣΟΕ και στην Πάτρα εργάστηκε στην ΙΜΕ Πληροφορική.

“Την είδανε στον βυθό. Σε μισό λεπτό πέθανε” είπε στο thebest.gr φανερά συγκλονισμένος ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Παναγιώτης Κογκόλης για την άτυχη κοπέλα. “Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός, δεν ξέρουμε ακόμη τους λόγους που οδήγησαν την κοπέλα στον θάνατο. Περιμένουμε την απάντηση του ιατροδικαστή. Ήταν πρώην αθλήτρια του ΝΟΠ και πολύ έμπειρη. Την γνώριζαν οι περισσότεροι στο “Πεπανός”. Είχε βγάλει κάρτα με το κοινό. Την είδε ο προπονητής της μαζί με έναν άλλον προπονητή.” λέει ο κ. Κογκόλης.

Τι έγραψε στο Facebook

“Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να πρέπει να πολεμήσεις το ίδιο σου το μυαλό!!!!!”, έγραψε στο Facebook η άτυχη κοπέλα λίγο πριν πάει στο κολυμβητήριο, σύμφωνα με το thebest.gr.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε από μπαλκόνι για να σωθεί από τον σύντροφό της

Νίκος Δένδιας: Στόχος είναι η ισχυρότερη πολεμική αεροπορία στην περιοχή, σύγχρονος στόλος και ελληνική πολεμική βιομηχανία

Νίκος Δένδιας: «Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει γρήγορα και δεν αλλάζει για το καλύτερο»

Ισόβια στην Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr