ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο σε νοσοκομεία, εποπτευόμενους φορείς αλλά και σε ιδιώτες που ανέλαβαν μεγάλα έργα για λογαριασμό του υπουργείου Υγείας την τελευταία δεκαετία, όπως η ψυχική υγεία και ο υγειονομικός χάρτης, διέταξε ο υπουργός Υγείας, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, στο ελεγκτικό μικροσκόπιο των αρμοδίων μπαίνουν άμεσα το νοσοκομείο «Σισμανόγλειο-Αμαλία- Φλέμινγκ», το Ελληνικό Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ (από το έτος 2012 έως σήμερα) και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Επίσης, διατάσσει έλεγχο για τα έργα «Υγειονομικός Χάρτης: Διοικητικής και Συντονιστικής Υποστήριξης» και «Σύστημα παραγωγής Δεικτών Υγειονομικού Χάρτη» που είχε αναλάβει να εκπονήσει για το υπουργείο Υγείας η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ).
Τέλος, ζητεί τον διαχειριστικό έλεγχο όλων των έργων για την Ψυχική Υγεία που πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας από το έτος 2005 έως σήμερα.
Σημειώνεται ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ύστερα από απόφαση του Υπουργού η διενέργεια διαχειριστικού-οικονομικού ελέγχου στους εξής εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου Υγείας: ΕΟΜ, ΚΕΕΛΠΝΟ, ΟΚΑΝΑ, ΕΚΕΠΥ, ΕΠΥ και ΙΦΕΤ.























































