ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά τον θάνατο 17χρονου μαθητή το πρωί της Πέμπτης.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο Γιάννης Βαλωτής αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας με τα πνευμόνια και έπαιρνε φάρμακα, ενώ ένας ιός της γρίπης από τον οποίο προσεβλήθη τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται ότι επιβάρυνε τον οργανισμό του.
Ο άτυχος μαθητής μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.
Θρήνος ξέσπασε στον Βόλο με που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του παιδιού, που ήταν μαθητής σε Λύκειο της περιοχής, ενώ συντετριμμένοι είναι οι γονείς, ο μεγαλύτερος αδελφός, οι παππούδες και οι συμμαθητές του,που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον άτυχο Γιάννη.






















































