Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Μπάμπης Χριστακόπουλος
Blogger, Δημοσιογράφος

Με “βήμα χήνας” οι Χρυσαυγίτες βεβήλωσαν το σημείο της δολοφονίας του Φύσσα

Με “βήμα χήνας” οι Χρυσαυγίτες βεβήλωσαν το σημείο της δολοφονίας του Φύσσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με βήμα χήνας και τη “στολή του τάγματος εφόδου Νίκαιας”, παρέλασαν σήμερα το πρωί μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής στην Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι.

Σε μια ιδιότυπη παρέλαση σκούπα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες και καλύπτοντας τα δύο πεζοδρόμια της οδού, μοίρασαν προκηρύξεις ενώ κατέβασαν και το αναρτημένο, από την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα (από τον προφυλακισμένο πλέον Γιώργο Ρουπακιά) πανό, στο σημείο της δολοφονίας.

Στη συνέχεια, η μία εκ των δύο ομάδων επιτέθηκε με πέτρες στο αναρχικό στέκι Ρεσάλτο προκαλώντας τον τραυματισμό δύο εκ των μελών του Ρεσάλτο που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο στέκι. Επίσης, μεγάλες υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο διπλανό σπίτι, ενώ κινδύνευσε και τον νήπιο της οικογένειας που βρισκόταν μέσα στο σπίτι από την θραύση των παραθύρων αποτέλεσμα ρίψης τούβλου, από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, που προσγειώθηκε στο βρεφικό κρεββάτι.

Άξιο λόγου το γεγονός ότι παρά την παρουσία των ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια της προκλητικής παρέλασης των χρυσαυγιτών στην οδό Τσαλδάρη αλλά και κατά τη διάρκεια της βεβήλωσης του χώρου δολοφονίας του Π. Φύσσα, οι χρυσαυγίτες αφέθηκαν ανενόχλητοι να ολοκληρώσουν το δολοφονικό τους έργο διανύοντας απόσταση μεγαλύτερη των 3 χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονίας του Φύσσα ως το στέκι Ρεσάλτο.

Στον αντίποδα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις των ΜΑΤ, επιτηρούν την αντιφασιστική πορεία που γίνεται αυτή την ώρα από συλλογικότητες της περιοχής και αντιφασίστες. Μεγάλο προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός ότι ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής, προσπάθησε να υποβαθμίσει για μία ακόμη φορά το γεγονός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποφασισμένος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια

Νίκαια – Συγκλονίζει η κόρη του δολοφόνου και σύζυγος του θύματος: Ο πατέρας μου είχε μπει ψυχιατρείο

Νίκαια – Πεθερός σκότωσε γαμπρό: «Φώναζε η κοπέλα: Στέλιο, Στέλιο, έλα μέσα!»

Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια της κόρης του και αυτοκτόνησε

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ 100.000€» – Από κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νίκαια ο τυχερός λαχνός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr