ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Αθηναίων, Δημοτική Αστυνομία,


















































Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα
Διάσωση νεαρής Γιαζίντι μετά από 11 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του ISIS
ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία - «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας
Στην Ινδία το «κυνήγι» της Diet Coke: Πάρτι και μαύρη αγορά λόγω του πολέμου στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους δρόμους της Αθήνας ξαναβγαίνει και πάλι η Δημοτική Αστυνομία, η οποία επανασυστάθηκε και επισήμως , μετά από σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας και τη σχετική δημοσίευση σε ΦΕΚ.
Ο αριθμός των δημοτικών αστυνομικών στο δήμο της Αθήνας θα ανέρχεται σε 391, αριθμός που υπολείπεται κατά πολύ των 1.034 δημοτικών αστυνομικών που υπηρετούσαν στο δήμο Αθηναίων στις 23/09/2013, οπότε και διαλύθηκε η δημοτική αστυνομία.
Η Δημοτική Αστυνομία θα αναλάβει εκ νέου τις 29 αρμοδιότητες που είχε και στο παρελθόν. Μεταξύ αυτών, οι σημαντικότερες είναι η στάθμευση, ο έλεγχος των κοινόχρηστων χώρων, η ελεγχόμενη στάθμευση, η φύλαξη δημοτικών κτιρίων, ο έλεγχος του γνησίου της υπογραφής, οι επιδόσεις, οι σφραγίσεις καταστημάτων, ο έλεγχος του χώρου που καταλαμβάνουν τα τραπεζοκαθίσματα στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο έλεγχος του κανονισμού καθαριότητας κ.α.























































