ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ισπανία: Έπεσε στο 1,57 ευρώ το λίτρο η βενζίνη μετά τη μείωση του ΦΠΑ - Μείωση φόρων και στο ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ομάδα αναρχικών αιφνιδίασε του ελάχιστους αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όταν αποφάσισαν να κάνουν διαδήλωση έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Το απόγευμα της Δευτέρας ομάδα 15-20 νεαρών πέταξε έιγ βολάν με τα οποία ζητούσαν διαγραφή χρέους και έξοδο από την ΕΕ στον κήπο του Μεγάρου και επιχείρησε να ανοίξει και ένα πανό. Εκείνη τη στιγμή επενέβη η αστυνομία, εμποδίζοντάς τους να το ανοίξουν.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και ομάδα αστυνομικών έφτασε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου απωθώντας του νεαρούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγιναν 8 προσαγωγές ενώ όπως έγινε γνωστό πρόκειται για μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας η οποία είχε κάνει κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.























































