ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πειραιάς, Πρόσφυγες, Συρία, Το Χαμόγελο του Παιδιού,


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μαζικά αποχωρούν από τον Πειραιά οι 2.500 Σύροι πρόσφυγες που έφθασαν το πρωί στην προβλήτα Ε1 με το πλοίο «Ελευθέριο Βενιζέλος».
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, χρησιμοποιώντας λεωφορεία, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και ταξί οι πιο εύποροι εξ αυτών, φεύγουν με προορισμό τα βόρεια σύνορα της χώρας και απώτερο στόχο να διασχίσουν τα Βαλκάνια, με τελικό προορισμό τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη.
Μεγάλος αριθμός προσφύγων, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων μιλά αγγλικά, ανέφερε στο πρακτορείο ότι στόχος τους είναι να φύγουν το συντομότερο από την περιοχή. Χωρίς να είναι ικανοί να προσδιορίσουν γεωγραφικά τη θέση της Αττικής, όλοι απαντούσαν ότι θα συνεχίσουν «προς τα βόρεια».
Τον πληθυσμό των προσφύγων αποτελούν κυρίως οικογένειες με παιδιά και νέοι άνδρες, με ελάχιστους να ξεπερνούν τα 40 χρόνια.
Στο λιμάνι του Πειραιά υπήρχε και ομάδα από το Χαμόγελο του Παιδιού, με ασθενοφόρο, για να δώσει ιατρική βοήθεια σε παιδιά που τη χρειάζονταν:























































