ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγαθονήσι, Αιγαίο Πέλαγος, Βρέφος, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μωρό, Πρόσφυγες, Σάμος,


















































Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Κ. Καραμανλής: Οριστικό «όχι» για να παραστεί στο Συνέδριο της ΝΔ
Έχει το Ιράν «δελφίνια καμικάζι» με νάρκες; Τι απάντησε ο Πιτ Χέγκσεθ
BBC: Ο κόσμος παρακολουθεί μία επικίνδυνη ισορροπία τρόμου
Πρόεδρος ΚΕΕΕ Γιάννης Βουτσινάς: Λιγότερες ώρες εργασίας χωρίς παραγωγικότητα αυξάνουν το κόστος για τις ΜμΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα βρέφος μόλις δύο μηνών, παιδί προσφύγων, ξεψύχησε μετά την απόβαση των γονιών του στο Αγαθονήσι.
Το βρέφος μαζί με τους γονείς του επέβαινε σε βάρκα που προσάραξε πάνω σε βράχια σε ακτή του Αγαθονησίου. Οι άνθρωποι από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν στη θάλασσα.
Το βρέφος ήπιε νερό, ωστόσο, στο Αγαθονήσι δεν υπάρχει γιατρός και έτσι δεν μπόρεσε να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Αμέσως, για το περιστατικό ειδοποιήθηκε ο δήμαρχος του νησιού Ευάγγελος Κοττορός και αμέσως ξεκίνησε αγώνας δρόμου για να μεταφερθεί το βρέφος στο νοσοκομείο της Σάμου.
Μόνο που το Αγαθονήσι δεν έχει ούτε πλωτό σκάφος, το οποίο έπρεπε να έρθει από τη Σάμο για να παραλάβει το μισοπεθαμένο παιδί.
Όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο της Σάμου, οι γιατροί δεν μπορούσαν πλέον να κάνουν τίποτα. Λίγη ώρα μετά, το βρέφος έσβησε.
Οι αρχές του νησιού έχουν πλέον πάρει υπό την προστασία τους την οικογένεια του μικρού παιδιού και την κρατούν ασφαλή.























































