Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μυστική δεξίωση εφοπλιστών για τον «ιπτάμενο» Βαρθολομαίο – Τι έλεγαν στη Ντόρα

Μυστική δεξίωση εφοπλιστών για τον «ιπτάμενο» Βαρθολομαίο – Τι έλεγαν στη Ντόρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Χίο δεν θα μπορούσε να μην συνοδευτεί από το κατάλληλο κοκτέιλ πάρτι προς τιμήν του από την υψηλή κοινωνία του νησιού που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και από την Αθήνα.

Έτσι, όπως πληροφορείται το tribune.gr, η αναγνωρισμένη από τον λαμπερό κόσμο του παγκόσμιου εφοπλισμού, Αγγελική Φράγκου παρείχε το Σάββατο δεξίωση με υψηλούς προσκεκλημένους στο νησί των εφοπλιστών προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μάλιστα, έφτασε με την… προβλεπόμενη καθυστέρηση του τιμώμενου προσώπου, ενώ έκανε ιδιαιτέρως αισθητή την άφιξή του αφού έγινε με… ελικόπτερο.

Τα πάντα στη δεξίωση ήταν στην εντέλεια και δεκάδες σερβιτόροι φρόντιζαν για την άριστη εξυπηρέτηση των υψηλών προσκεκλημένων, με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη.

Το παρόν στη δεξίωση – κοκτέιλ πάρτι της Αγγελικής Φράγκου έδωσε σχεδόν σύσσωμη η αφρόκρεμα του ελληνικού εφοπλισμού καθώς και σημαίνοντα πρόσωπα της οικονομικής και πολιτικής ζωής του τόπου.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του εφοπλιστικού κόσμου ωστόσο, βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έκανε το ταξίδι εξπρές ως ένα μικρό διάλειμμα από τις προεκλογικές υποχρεώσεις της, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο.

Η κα Μπακογιάννη είδε να δημιουργείται γύρω της ένα τεράστιο «πηγαδάκι» από δεκάδες προσκεκλημένους εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες, οι οποίοι κρατώντας ανά χείρας τις αφρώδεις και δροσιστικές Moet & Chandon Imperial με αγωνία την ρωτούσαν τι μέλλει γενέσθαι με τις επικείμενες εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, 20 Σεπτεμβρίου.

Ως γνωστόν η συντριπτική πλειοψηφία του εφοπλιστικού κόσμου βρίσκεται στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας, ανησυχώντας για τους χειρισμούς του Αλέξη Τσίπρα και της νέας κυβέρνησης, αναφορικά με τη φορολογία των εφοπλιστών.

Από την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη πάντως, διαβεβαίωνε τους επίτιμους προσκεκλημένους ότι η Νέα Δημοκρατία παλεύει για την πρωτιά, παρά τη συντήρηση δυνάμεων που επιδεικνύει ο Αλέξης Τσίπρας και ο «λαβωμένος» ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι πρωταρχικός στόχος της παράταξης όπως δημιουργούνται οι πολιτικοί συσχετισμοί είναι η είσοδος στο κυβερνητικό σχήμα την επομένη των εκλογών.

Πέραν των πολιτικών εξελίξεων πάντως, όπως πληροφορείται το tribune.gr, σε άλλα πηγαδάκια δεν ήταν λίγοι που σχολίαζαν τις πληροφορίες για κατάσχεση των μετοχών που έχουν δοθεί ως εγγυήσεις προς τις τράπεζες για την εξασφάλιση δανείων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που δεν εξυπηρετούνται, ακόμα και σε πολλές περιπτώσεις που αυτά έχουν αναδιαρθρωθεί, όπως προκρίνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr