ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παύλος Φύσσας, Χρυσή Αυγή,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην φυλακή οδηγούνται άλλα τρία μέλη της Χρυσής Αυγής, που εμπλέκονται στην δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα , με απόφαση του Εισαγγελέα και των Ανακριτριών της υπόθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και υποστηρίζουν ότι το επίμαχο βράδυ που έπεσε νεκρός ο νεαρός μουσικός από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά, οι ίδιοι ήταν στην περιοχή για άλλους λόγους που αφορούσαν δραστηριότητες της οργάνωσης, όπως η επικείμενη ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου και όχι το κάλεσμα «ταγμάτων εφόδου» με στόχο τον Παύλο Φύσσα.
Με την απόφαση προσωρινής κράτησης των τριών, πλέον οι κρατούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας του μουσικού είναι έντεκα.























































