Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Σαούλ του Homeland μίλησε στο CBS για όσα είδε στη Λέσβο

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ήρθε στη Λέσβο με σκοπό να βοηθήσει τους πρόσφυγες, και μίλησε για αυτό σε συνέντευξή του στο Αμερικανικό κανάλι CBS ο πρωταγωνιστής της σειράς «Homeland», Μάντι Πάτινκιν.

«Πήγα στην Ελλάδα και συνάντησα κάποιες από αυτές τις εκπληκτικές οικογένειες. Συνάντησα τους ανθρώπους που ανοίγουν την αγκαλιά τους και τα σπίτια τους και τα ξενοδοχεία στους πρόσφυγες. Δίνουν απλόχερα τη βοήθειά τους σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους που από τότε που ξέσπασε η κρίση, έχουν ξεπεράσει τους 500.000» είπε, ενώ προέτρεψε τους Αμερικανούς να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Ελλήνων.

«Όταν γυρίσαμε πίσω, κάλεσα τη διεθνή επιτροπή διάσωσης, είναι 24 ή 26 άτομα σε όλη τη χώρα για να βρουν που υπάρχουν Σύριοι πρόσφυγες στη γειτονιά σας. Εμείς βρήκαμε μία οικογένεια στο Ελίζαμπεθ Νιου Τζέρσεϊ. Την συναντήσαμε και την επόμενη μέρα και πήγαμε μαζί βόλτα στη Νέα Υόρκη. Τους προσφέραμε ρούχα και τους δώσαμε όλα όσα χρειάζονταν. Κι εσείς μπορείτε να το κάνετε επίσης. Και σας εγγυώμαι, ότι όταν γνωρίσετε αυτούς τους ανθρώπους, δεν θα νιώθετε πια φόβο. Ζητάω από τους ανθρώπους να εξασκήσουν την ανθρωπιά τους. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για το πώς μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Και βομβαρδίστε αυτούς τους ανθρώπους με ευκαιρίες. Κανείς δεν το δοκίμασε για να δει, ότι δεν δουλεύει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πέρασε» από την Ολομέλεια το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο

Τραγωδία στη Χίο: Τρία μικρά κορίτσια νεκρά σε ναυάγιο

Γερμανία: Αυξάνεται η βία από τους μετανάστες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr