ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,


















































Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωvη για τον καιρό τον Δεκαπενταύγουστο - Πού θα βρέξει (βίντεο)
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες συνοδευμένες τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους σε πολλές περιοχές της χώρας μας.
Ξεκίνησαν από την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το Ιόνιο και από τις μεσημεριανές ώρες και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Παράλληλα, πολλές περιοχές της χώρας θα βρεθούν αντιμέτωπες με λασποβροχές, εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης.
Τα φαινόμενα αρχικά θα εκδηλωθούν στη δυτική Ελλάδα και στη συνέχεια θα επεκταθούν στα κεντρικά, στα βόρεια, αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Σταδιακά τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα ασθενήσουν κυρίως στο Ιόνιο και τις βόρειες περιοχές. Ύφεση των φαινομένων και βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Τρίτη.























































