ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί και εμπίπτουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου έστω και τώρα να εμβολιαστούν διότι γρίπη θα έχουμε και το Φεβρουάριο και το Μάρτιο και η κάμψη θα εμφανιστεί από τα μέσα Απριλίου», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Πρακτορείο 104,9 FM ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθηγητής Αθανάσιος Γιαννόπουλος.
Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι και εμβόλια υπάρχουν και αποζημιώνονται πλήρως από τον ΕΟΠΥΥ… Κι άρα πρέπει να σπεύσουν για εμβολιασμό όσοι το χρειάζονται. Σήμερα οι πληροφορίες από το ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρουν ότι έχουν χαθεί 51 άνθρωποι από επιπλοκές της γρίπης, 233 έχουν περάσει συνολικά από ΜΕΘ ενώ τώρα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση 114 προσβληθέντες από τον ιό Η1Ν1.
“Έχουμε χάσει 44 περιστατικά και φέτος είναι περισσότερα τα κρούσματα απ’ ό,τι πέρυσι την ίδια περίοδο, δηλαδή την 5η εβδομάδα του αντιστοίχου έτους, του 2015”, συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά ξεκαθάρισε ότι αν δεν ολοκληρωθεί η περίοδος της γρίπης δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα από τον ΚΕΕΛΠΝΟ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αν υπήρξε ήδη έξαρση φέτος.
Ο κ. Γιαννόπουλος έκανε επίσης γνωστό ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνει η ανάρτηση της προκήρυξης για τη στελέχωση των ΜΕΘ με την πρόσληψη 500 ατόμων, 100 γιατρών και 400 νοσηλευτών – τριών όλων των κατηγοριών, ενώ για τις κλίνες ΜΕΘ σχολίασε: “Κλίνες υπάρχουν και είναι πλήρως εξοπλισμένες οι μη λειτουργούσες”, υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι μέσα σε 15-20 ημέρες θα έχουμε τελειώσει τη διαδικασία για τη στελέχωση των ΜΕΘ με την προσθήκη άλλων 50-60 κλινών.























































