Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς σκότωσε η χύτρα την 57χρονη στο Πέραμα

Πώς σκότωσε η χύτρα την 57χρονη στο Πέραμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Πέραμα,

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 57χρονη γυναίκας την ώρα που μαγείρευε στην κουζίνα της. Η χύτρα την οποία είχε επάνω στο μάτι της κουζίνας, εξερράγη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Στο σπίτι εκτός από την ίδια βρισκόταν ο συνταξιούχος σύζυγος της μαζί με το ένα εκ των τριών παιδιών τους και ο 26χρονος γιος, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο δωμάτιο του.

Από την ώρα της έκρηξης συγγενείς, φίλοι, γνωστοί αλλά και οι γείτονες της περιοχής έχουν κατακλύσει το σπίτι της 57χρονης για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της. Στο σπίτι της άτυχης γυναίκας έσπευσε άμεσα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου δυστυχώς -απλώς- διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Ξαφνικά ο άντρας της άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και γύρισε το κεφάλι του για να δει τι συμβαίνει. Η Κατερίνα είχε ήδη πέσει στο πάτωμα. Είχε χτυπηθεί στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού τόσο πολύ που το κεφάλι της φοβόσουν να το αγγίξεις. Ήταν γεμάτη αίματα. Παντού έβλεπες αίματα. Έχασε πάρα πολύ αίμα. Το έβλεπες στο κεφάλι της, στο σώμα της, στο πάτωμα της κουζίνας όπου έπεσε. Ο άντρας της που έτρεξε πρώτος κοντά της, δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί στη γυναίκα του. Ποιος μπορεί να το πιστέψει άλλωστε;

Εκείνη ακριβώς την ώρα που εξερράγη η χύτρα, η Κατερίνα περνούσε από το διάδρομο για να πάει στην κουζίνα. Εάν ήταν ένα βήμα πίσω ή ένα βήμα πιο μπροστά, πιθανότατα τώρα να ζούσε. Ο άντρας της την κρατούσε στα χέρια του και προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί», περιγράφουν άτομα από το στενό της περιβάλλον που ανησυχούν ακόμα και για την υγεία του συζύγου της, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χύτρα που προκάλεσε το δυστύχημα έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να εξετασθεί από εμπειρογνώμονες και να διαπιστωθεί εάν ήταν ελαττωματική ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr