ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκίνητο, Πρόστιμα,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οριστικοποιείται την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για τα ανασφάλιστα ΙΧ με τους ιδιοκτήτες τους να σπεύδουν να τα ασφαλίσουν, αφού το πρόστιμο που θα τους επιβληθεί θα είναι μεγαλύτερο.
Όσοι ιδιοκτήτες ΙΧ προλάβουν την προθεσμία και ασφαλίσουν τα οχήματά τους πριν την έκδοση του ΦΕΚ θα αποφύγουν τις κυρώσεις.
Αντίθετα όσοι δεν τα ασφαλίσουν θα πρέπει:
Να καταβάλλουν επιπλέον 250 ευρώ αν ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους μέσα σε οκτώ ημέρες (πέρα από το κόστος του ασφαλιστήριου συμβολαίου τους).
Η σχετική επιβάρυνση θα φτάσει στα 500 ευρώ αν το ασφαλίσουν μετά την πάροδο των οκτώ ημερών.























































